Advertisement

Iyi Ki Varsın Eren - L 0khdjymfig2m : Kimlere küskünlük duydun da ettin o sitemi.

Iyi Ki Varsın Eren - L 0khdjymfig2m : Kimlere küskünlük duydun da ettin o sitemi.. İyi ki varsın eren ismiyle beyaz perdeye taşınacak filmin duygulandıran ilk tanıtımını trt yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü i̇brahim eren, eren bülbül'ün doğum günü bugün. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. İyi ki varsın eren bülbül. Trabzon'un maçka ilçesinde pkk'lı teröristleri ihbar eden ve güvenlik güçlerine teröristlerin yerini gösterirken şehit olan eren eren bülbül nasıl şehit oldu. Sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit bülbül'ü, türkiye kalbine gömdü.

Ki, hiçbir sitem bu kadar temiz ve berrak olamazdı. Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Sosyal medyada binlerce i̇yi ki varsın eren mesajı paylaştı. Sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Eren bülbül, maçkalı ayşe ve hasan bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 ocak 2002 yılında dünyaya geldi.

Hiranur Vakfi
Hiranur Vakfi from www.hiranurvakfi.org.tr
Çağdaş demokrasiden, evrensel hukuktan i̇yi ki varsın eren! Kimlere küskünlük duydun da ettin o sitemi. Eren, fındık topladığını ancak ertesi gün köprüyanı köyünün karşı yamaçtaki camisinde kılacağı cuma namazından sonra kendisini almalarını istedi. 'i̇yi ki varsın' diyerek sonsuzluğa uğurladılar gündem ötesi. #i̇yikivarsıneren.vatan sana minnettar.trabzon maçka kırsalında 15 yaşındaki eren bülbül bir grup pkk'lı teröristin erzak çalmak için bir eve girdiğini. Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu. Gedik'in şehadetinin ardından 15 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır.

Eren'in, köprübaşı mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan babası hasan bülbül'ün bir süre önce vefat ettiği belirtildi.

Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Eren i̇yi ki varsın şarkı sözü. Pkk'lıların yerini göstermek isterken çıkan çatışmada şehit olan eren bülbül türkiye'yi yasa boğmuştu. Iyi ki varsın eren, allah ailene bolca sabır versin. İstiklal caddesi'nde i̇yi ki varsın eren grafiti çalışmasına yoğun i̇lgi. Eren bülbül adını trabzon'un maçka ilçesinde terör örgütü pkk ile askerlerimiz arasında yaşanan çatışmada duyduk. Iyi ki varsın eren, iyi ki varsın yıllar geçse de hep 15 yaşında kalacak mert türk. Iyikivarsineren iyiki varsin eren, iyiki varsin eren deliler, iyiki varsin eren bulbul, iyiki varsin eren ünlüler, iyi ki varsin eren thy, iyi ki. Read i̇yi ki varsın eren from the story psikopat mafya by minikolmayanminik (minik ama minik değil) with 3,316 reads. 30 ağustos 2018 11:38 223. İyi ki varsın eren' paylaşımı yürekleri dağladı. Ki, hiçbir sitem bu kadar temiz ve berrak olamazdı. İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı.

Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti. Çocuk bedenini toprağa verildiği sıralarda, cezaevine tıkılan 150'den fazla gazeteciye ek olarak üç beş gazeteciyi daha gözaltına alıp birkaçını daha cezaevine tıktığımız şu günlerde. Hem de öyle bir dedirttin ki her zerremizle, her hücremizle seni yaşadık ve hissettik biz. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. 11 ağustos 2017'de trabzon'un maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen eren bülbül'ü rahmetle anıyoruz.

Iyi Ki Varsin Eren Bulbul
Iyi Ki Varsin Eren Bulbul from www.samsunhaber.com
Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. 30 ağustos 2018 11:38 223. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. Şehit eren bülbül yavrumuza rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Eren'in, köprübaşı mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan babası hasan bülbül'ün bir süre önce vefat ettiği belirtildi. Hem de öyle bir dedirttin ki her zerremizle, her hücremizle seni yaşadık ve hissettik biz. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. Türkiye o gün yasa boğulurken eren'in 24 haziran günü attığı 'biri de çıkıp demiyor ki:

Allah senin sesini duydu belki de.

Ki, hiçbir sitem bu kadar temiz ve berrak olamazdı. Bu acımasız dünyada bazı çocuklar ölerek büyür. 15 yaşındaki eren bülbül terör örgütü pkk tarafından 3 yıl önce katledildi. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Eren bülbül'ün sosyal medyadaki facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımı twitter'da tt oldu. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı. Eren bülbül'ü ve astsubay ferhat gedik'i şehadetlerinin 4. Geçtiğimiz sene trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup pkk'lı terörist arasında çıkan çatışmada başçavuş ferhat gedik şehit oldu. Eren bülbül, maçkalı ayşe ve hasan bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 ocak 2002 yılında dünyaya geldi. 16 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi. Sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Vali yerlikaya, i̇yi ki varsın eren diyerek şu ifadeleri kullandı:

Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. Çocuk bedenini toprağa verildiği sıralarda, cezaevine tıkılan 150'den fazla gazeteciye ek olarak üç beş gazeteciyi daha gözaltına alıp birkaçını daha cezaevine tıktığımız şu günlerde. İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu.

Trt Den Iyi Ki Varsin Eren Filmi
Trt Den Iyi Ki Varsin Eren Filmi from euturkhaber.com
16 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi. Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. Şehit eren bülbül yavrumuza rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Eren bülbül adını trabzon'un maçka ilçesinde terör örgütü pkk ile askerlerimiz arasında yaşanan çatışmada duyduk. Eren bülbül'ün sosyal medyadaki facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımı twitter'da tt oldu. Türkiye o gün yasa boğulurken eren'in 24 haziran günü attığı 'biri de çıkıp demiyor ki: Sosyal medya paylaşımı gündem oldu. 30 ağustos 2018 11:38 223.

Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye.

Sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit bülbül'ü, türkiye kalbine gömdü. 30 ağustos 2018 11:38 223. Trabzon'un maçka ilçesinde pkk'lı teröristleri ihbar eden ve güvenlik güçlerine teröristlerin yerini gösterirken şehit olan eren eren bülbül nasıl şehit oldu. Pkk'lıların yerini göstermek isterken çıkan çatışmada şehit olan eren bülbül türkiye'yi yasa boğmuştu. Çok çok üzücü, küçük bir çocuk, tıpkı berkin gibi. Eren, fındık topladığını ancak ertesi gün köprüyanı köyünün karşı yamaçtaki camisinde kılacağı cuma namazından sonra kendisini almalarını istedi. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. 11 ağustos 2017'de trabzon'un maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen eren bülbül'ü rahmetle anıyoruz. Bir milletin tamamına 'i̇yi ki varsın eren' dedirttin sen. Gedik'in şehadetinin ardından 15 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır. Eren bülbül, pkk'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

Posting Komentar

0 Komentar